top of page
Poza scriitoruluiLittle Corner Of Joy

Gratuit: Activitati de vara pentru copii

Iată-ne ajunși și aproape în luna AUGUST, cea mai călduroasă lună a anului, o lună de vară în plină vacanță.


Fie că pleci la mare sau în vacanță, fie că stai acasă, cred că ți-ar prinde bine niște activități de preșcolari, pe care să le poți descărca, printa și apoi face cu copilul tău.


Nouă ne-au prins tare bine activitățile pe care ți le voi prezenta în continuare, deoarece fetița cea mare (Iunia) are teme de pe vacanță de făcut pentru școală, iar cea mică trebuie ținută ocupată și ea cumva atunci când facem temele cu cea mare.


Și pentru că am cumpărat vreo 4 cărți de activități vara aceasta, m-am gândit că pot face și eu câteva activități pe care să le printez și să i le dau piticei de 5 ani să le facă.


Așadar, poți descărca gratuit, de pe linkul următor un .pdf cu câteva activități de vară pentru preșcolari. Sper să îți folosească la fel de mult precum mi-au folosit mie :) Pot fi făcute și în mașină în drum spre mare, dar și acasă când vă plictisiți sau vreti să mai reduceți timpul petrecut pe ecrane. Spor!


Cum ți se par activitățile mele? Dacă îți plac, dă mai departe acest articol și prietenelor tale!


0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commentaires


Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page