top of page
Poza scriitoruluiLittle Corner Of Joy

Merită să îți iei Disney +?

Disney + este un serviciu online de streaming ce conține toate filmele și serialele originale Disney.


Noi l-am achiziționat chiar pe 14 Iunie când s-a lansat în România. Bineînțeles că având copii, nu aveam cum să scăpăm, dar ne-a și ajutat mult.


Sursă foto: disney.ro


De exemplu, în drum spre mare, când am făcut 7 ore, ne-a salvat. Fetele s-au uitat a 10-a oară la Encanto și la Blue. Ne-a ajutat mult că am downloadat serialele și le-am putut vedea offline, fără să mai consumam astfel internet (care este mai scump în străinătate).


Ce filme poți vedea pe Disney +?

În primul rând toooate filmele Marvel, mai ales dacă ești fan, merită văzute.

Apoi Star Wars la fel, dacă ești fan, ai de unde alege.

Apoi sunt desene pentru copii, muuulte și variate.



Ce seriale am văzut noi pe Disney + și ne-au plăcut?

  1. The Mandalorian

Este din universul Star Wars și mie mi-a plăcut enorm personajul lui Baby Yoda cum este numit pe internet sau Grogu cum îl cheamă pe el. Vorbesc serios, am vrut să îmi iau și jucărie cu el, atât de simpatic mi s-a părut. Toată acțiunea se învârte în jurul lui Grogu, care este numit “The Child” și a unui Mandalorian care încearcă să îl salveze pe copil. All in All mie mi-a plăcut mult dar eu sunt și fan Star Wars ce-i drept.

  1. Wanda Vision

Mi-a plăcut foarte mult începutul acestui serial, cum erau ei în anii ‘80 și cum se desfășura viața lor. La început nu înțelegi mare lucru din serial, trebuie să îl urmărești până la final ca să înțelegi. Dar am empatizăm și cu dorința Wandei de a fi mamă. Per total mi-a plăcut chiar dacă finalul e trist (încerc să nu dau spoiler!)

  1. Hawkeye

Este continuarea poveștii lui Clint Barton, dintre Avengers (Universul Marvel). Este serial. Este despre o fată pe nume Kate Bishop care preia rolul de Avenger de la Clint Barton. Mi-a plăcut mult că acțiunea se desfășoară în jurul Crăciunului și are așa un feeling de “Singur acasă”.

  1. Falcon & Winter Soldier (Șoimul și Soldatul iernii)

Este despre cei doi eroi Marvel, Șoimul și Soldatul iernii care rămân în urma Căpitanului America și despre pericolele pe care le au de înfruntat și cine dintre ei îi va lua locul Căpitanului America. Mie îmi place in mod deosebit deoarece Winter Soldier este jucat de Sebastian Stan care este la origini, român.

  1. Agents of S.H.I.E.L.D

Acesta este un serial mai vechi dar la care m-am uitat cu soțul meu și care are în centrul acțiunii câțiva agenți Shield, care este o organizație de menținere a păcii și de spionaj intr-o lume a supereroilor Marvel. Mie mi-a plăcut deși recunosc că încă nu am văzut toate sezoanele (are 7).


Soțul s-a mai uitat și la Obi-Wan Kenobi și Boba Fett tot din universul Star Wars si i-au plăcut. Eu nu m-am uitat :)


Abonamentul Disney + este 30 de lei pe lună și părerea mea este că dacă ești fan Marvel și Star Wars merită din plin. Și să nu mai menționez copiii.. pentru ei merită. Noi am văzut Encanto cu toată familia și ne-a plăcut enorm astfel încât l-am văzut iar și iar.


Noi ne-am scos abonamentul la Netflix și am optat pentru Disney + deoarece consider că pe Netflix nu prea mai ai ce să vezi și fiind mari fani ai universului Marvel și Star Wars a meritat din plin. Pentru noi personal.


Un alt lucru pentru care preferăm Disney + Versus Netflix este faptul că episoadele apar săptămânal, nu apare tot sezonul odată și nu te chinui să vezi cât mai mult din el, ci vezi episodul și apoi ți-ai văzut de viață. Nouă ni se pare mult mai bine așa.


Cam acestea au fost motivele pentru care noi credem că merită să îți achiziționezi abonamentul Disney + .


Tu ce zici? Merită să îți iei abonamentul Disney +? Dacă da, de ce? Ce anume te atrage la această platformă? Dacă nu, de ce nu?

0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


Abonează-te la newsletter
pentru a primi emailuri periodice cu noutățile de pe site, dar și activități educative pentru copii și module creative de învățare.

*Vei primi emailuri periodice cu noutățile de pe blog și/sau activități educative pentru copii. 

bottom of page